Envases Europe A/S

In 2023 kondigde de Envases Group de overname aan van Domiberia; een gepassioneerde fabrikant van blikverpakkingen voor nationale en internationale bedrijven, voornamelijk in de voedingsmiddelen-, dranken-, industrie- en farmaceutische sectoren. Deze overname vergroot het geografische bereik van de Envases Group, brengt ons dichter bij de klant en draagt bij aan ons streven naar een wereld waar voedsel, natuurlijke hulpbronnen en energie bewuster worden gebruikt.

Envases Europe A/S is lid van de Envases Universales Group. Envases Universales is een toonaangevende wereldwijde leverancier van verpakkingsmaterialen. We putten uit tientallen jaren ervaring in het ontwikkelen, produceren en verkopen van verpakkingen, en beschikken over gespecialiseerde expertise op het gebied van productontwikkeling, productietechnologie en grafisch ontwerp.

Onze afdeling Technische Klantenservice zorgt ervoor dat onze klanten volledig profiteren van onze producten door hulp te bieden bij de selectie, verhuur, installatie en onderhoud van hun vul- en sluitapparatuur. Bovendien verzorgen we training op de werkvloer voor technici en operators. Hierdoor zijn we in staat om competente adviezen en inspiratie te bieden voor effectieve verpakkingen en de daaropvolgende implementatie in de productie van onze klanten, zodat de nieuwe verpakking een goede en winstgevende investering is.