DOMIBERIA S.L.U.

Sinds 1930 wijden we ons met passie aan de vervaardiging en verkoop van blikverpakkingen aan nationale en internationale bedrijven uit, voornamelijk, de levensmiddelen-, dranken-, industriële en farmaceutische sector.

DOMIBERIA werd opgericht in Venezuela door de gebroeders Domínguez en kenmerkt zich door een gestage groei op de verpakkingsmarkt. Het bedrijf past zich aan aan de nieuwe behoeften van zijn klanten en is in staat op maat gesneden oplossingen te bieden dankzij de installatie van ultramoderne machines.

DOMIBERIA is de trotse bezitter van zes fabrieken in Spanje en Nederland met 600 werknemers worden tewerkgesteld die zich inzetten voor het bedrijf en de omgeving en zo meebouwen aan onze toekomst.

De sterke band met onze leveranciers en klanten is een andere hoeksteen van ons succes. Wederzijds respect en vertrouwen staan garant voor professioneel werk en excellente producten.

In ons DNA dragen we de wil mee om respectvol met het milieu om te gaan, te waken over de veiligheid en gezondheid van onze werknemers en de hoogste kwaliteit van onze producten te waarborgen.

Daarom ontwikkelt en gebruikt DOMIBERIA kwaliteits-, veiligheids- en milieumanagementsystemen die zijn gebaseerd op erkende normen, worden onderworpen aan externe certificeringsaudits, over het proces van continue verbetering waken en de naleving van de geldende regelgeving en de permanente herziening en invoering van machines met dit doel accrediteren.